Tokat, Mersin İdmanyurdu'nu devirdi (video)
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Tokat, Mersin İdmanyurdu'nu devirdi (video)
TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Tokatspor, sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yendi.
Maçın ilk yarısı oynandığı 18. dakikada Mersin İdman Yurdu taraftarlarından 4 kişinin tel örgüleri aşarak sahaya girmesi sonucu maç kısa süreli dururken olaya polis müdahale etti. Sahadan çıkarılan taraftarlardan birinin baygınlık geçirmesi üzerine ise sağlık ekipleri şahsa müdahale ederek ambulansla hastaneye kaldırdı.
Bu arada maç öncesinde ise 60 Gençlik Taraftarlar Derneği organizesinde yamaç paraşütçüleri Gıj Gıj Tepesi'nden sahaya indi.
STAT: Gaziosmanpaşa
HAKEMLER: Osman Yiğit Uzer xx, Murat Esenlik xx, Mehmet Kapluhan xx
TOKATSPOR: Mehmet xx, Taner xx, Ogün xx, Fatih xx, Şamil xx, Şahin xxx, Ahmet Turan xx (Gökalp dk. 64 xx), Arif xxx (Atilla dk. 80 xx), Muhsin xx, Ersan xx, Bülent xx (Mustafa Ceviz dk. 44 xx)
TEKNİK DİREKTÖR: Namık Altunsoy
MERSİN İDMANYURDU: Levent x, Tuna xx, Orhan xx, Fuat xx, Cihan xx, Cumhur xx (Faruk dk. 62 xx), Sertaç xx, Nurullah xx (Ercan dk. 84 xx), Abdullah xx, Altan xx (Birol dk. 77 xx), Sami xx
TEKNİK DİREKTÖR: Ercan Albay
GOL: Arif (dk. 22)
SARI KARTLAR: Şahin, Atilla (Tokatspor), Nurullah (Mersin İdmanyurdu)
Maçın ilk yarısı oynandığı 18. dakikada Mersin İdman Yurdu taraftarlarından 4 kişinin tel örgüleri aşarak sahaya girmesi sonucu maç kısa süreli dururken olaya polis müdahale etti. Sahadan çıkarılan taraftarlardan birinin baygınlık geçirmesi üzerine ise sağlık ekipleri şahsa müdahale ederek ambulansla hastaneye kaldırdı.
Bu arada maç öncesinde ise 60 Gençlik Taraftarlar Derneği organizesinde yamaç paraşütçüleri Gıj Gıj Tepesi'nden sahaya indi.
STAT: Gaziosmanpaşa
HAKEMLER: Osman Yiğit Uzer xx, Murat Esenlik xx, Mehmet Kapluhan xx
TOKATSPOR: Mehmet xx, Taner xx, Ogün xx, Fatih xx, Şamil xx, Şahin xxx, Ahmet Turan xx (Gökalp dk. 64 xx), Arif xxx (Atilla dk. 80 xx), Muhsin xx, Ersan xx, Bülent xx (Mustafa Ceviz dk. 44 xx)
TEKNİK DİREKTÖR: Namık Altunsoy
MERSİN İDMANYURDU: Levent x, Tuna xx, Orhan xx, Fuat xx, Cihan xx, Cumhur xx (Faruk dk. 62 xx), Sertaç xx, Nurullah xx (Ercan dk. 84 xx), Abdullah xx, Altan xx (Birol dk. 77 xx), Sami xx
TEKNİK DİREKTÖR: Ercan Albay
GOL: Arif (dk. 22)
SARI KARTLAR: Şahin, Atilla (Tokatspor), Nurullah (Mersin İdmanyurdu)
Geri: Tokat, Mersin İdmanyurdu'nu devirdi (video)
Bank asya'ya adım adım inançla yaklaşıyoruz.... TEBRİKLER TOKATSPOR
tarikozturk demiş ki:Bank asya'ya adım adım inançla yaklaşıyoruz.... TEBRİKLER TOKATSPOR
valla tarık belli olmaz takıma güvenilmiyor...
insallah tokat yakında supr lige cıkcak(2 yıla ins)
tokatlee- istekli
Rep puanı : 1
Takımn : Beriltilmemiş
1 sayfadaki 1 sayfası