Mehmet Topuz Fenerbahçeye Ne kadar
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Mehmet Topuz Fenerbahçeye Ne kadar
Bir futbolcu beşiktaşlıyım diyecek , beşiktaşda oynamak istiyorum diyecek ,
beşiktaş forması giyerek poz verecek ondan sonra sen gitip ayağına onu fenerbahçeye PARA ile alıp oynatacaksın
işte FENER VE AZİZ bu yüzden kaybediyor ÖRNEK: TÜMER METİN , EMRE BELEZOĞLU ne katkıları oldu fenere ve hangi fenerli bu oyuncuları seviyor.Fenerli arkadaşlarımız ve büyüklerimiz ben beşiktaşlıyım diyen bir futbolcuya ne kadar destek ve sevgi göstereceksiniz merak ediyorum ,
Sayın başkanımız YILDIRIM DEMİRÖREN bu durumu çok güzel yorumluyor ;
beşiktaş forması giyerek poz verecek ondan sonra sen gitip ayağına onu fenerbahçeye PARA ile alıp oynatacaksın
işte FENER VE AZİZ bu yüzden kaybediyor ÖRNEK: TÜMER METİN , EMRE BELEZOĞLU ne katkıları oldu fenere ve hangi fenerli bu oyuncuları seviyor.Fenerli arkadaşlarımız ve büyüklerimiz ben beşiktaşlıyım diyen bir futbolcuya ne kadar destek ve sevgi göstereceksiniz merak ediyorum ,
Sayın başkanımız YILDIRIM DEMİRÖREN bu durumu çok güzel yorumluyor ;
Geri: Mehmet Topuz Fenerbahçeye Ne kadar
ezikliği sızden ogrendık tarık yusuf sımsek transferını hatırlatıyım ıstersen bak sunu unutma iğneyı baskasına cuval dızını kendıne batıracaksın adamın asabını bozmayın!!! azız baskan bundan kaybedıyormus azız baskan sızın gıbı ınsanlara az bıle yapıyo....
saygılarımla......BKR
saygılarımla......BKR
bekir- ADMİN
İş/Hobiler : burger king
Rep puanı : 9
Takımn : fenerbahce
ahmetin bana soyledıgı bı soz var hatıceye deıl netıceye bak:)))))))))=)
bekir- ADMİN
kocum ugrasmayın bızımle ha ha ha ha ha ha ha bırak topuzu topunuzu satın alırız:))))))))))
bekir- ADMİN
"TOPUNUZU SATIN ALIRIZ!" Herşeyi parayla alabileceğinizi düşünmek buda ayrı bir eziklik olsa gerek , Ahmet doğru söylemiş Haticeye değil Neticeye bakmak lazım
buda sizin fenerı cekemedıgınızın bı kanıtı olsa gerek bız bı dunya kulubuyuz ve bunun icin herseyı satın alabılecegımız soyluyoruz bız oyle uefa ya gıtmek ıcın kırk takla atmıyoruz oyunlar oynamıyoruz anadolu takımları uzerınde sıvasa yaptınız yetmedı trabzona yaptınız yetmedı amaaaaaa elınızden bı topuz alındı ortalıgı ayaga kaldırdınız asıl eziklik bu olsa gerek
saygılarımla.....BKR
saygılarımla.....BKR
bekir- ADMİN
1 sayfadaki 1 sayfası