Beşiktaş JK Wolfsburg
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Beşiktaş JK Wolfsburg
Beşiktaş Devler Ligi'nde en kritik dönemeçte. Bu kez Kurt, Kartal Yuvası'na konuk oluyor...
Beşiktaş - Wolfsburg
Galibiyeti yok!
Beşiktaş bugün Avrupa kupalarında 134. karşılaşmasına çıkacak. Siyah-beyazlılar, 133 maçtan 43’ünü kazanıp, 28’inde berabere kalırken, 62 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Kartal, attığı 154 gole karşılık, kalesinde 202 gol gördü. Bu arada Beşiktaş’ın Avrupa’da Alman takımlarına karşı henüz galibiyeti bulunmuyor
Beşiktaş - Wolfsburg
Galibiyeti yok!
Beşiktaş bugün Avrupa kupalarında 134. karşılaşmasına çıkacak. Siyah-beyazlılar, 133 maçtan 43’ünü kazanıp, 28’inde berabere kalırken, 62 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Kartal, attığı 154 gole karşılık, kalesinde 202 gol gördü. Bu arada Beşiktaş’ın Avrupa’da Alman takımlarına karşı henüz galibiyeti bulunmuyor
Geri: Beşiktaş JK Wolfsburg
ben çok umutluydum kazançağımıza inanıyordum ancak.bu oyunla bu normal hayır bide rakip hak etse.artık bi üst tur hayal belki uefaya gideriz ama bu salaklar cskayıda zor yenerler
[size=21]y[/size][size=21]ıldırım demir[/size][size=21]ören yeter yıldırım demirören yeter[/size]
[size=21]y[/size][size=21]ıldırım demir[/size][size=21]ören yeter yıldırım demirören yeter[/size]
yazmayım dedim ama dayanamadım reis siz uefayı rüyada görürsunuz.
yegenler artık bırakın şu takımı sizi üzdükçe üzüyor ne zaman istifa edeceksiniz.
şen olun gelin fenerbahçeye biz reisleri baş üstünde tutarız.
allaha emanet olun
yegenler artık bırakın şu takımı sizi üzdükçe üzüyor ne zaman istifa edeceksiniz.
şen olun gelin fenerbahçeye biz reisleri baş üstünde tutarız.
allaha emanet olun
alpcen- Katılımcı
Rep puanı : 1
Takımn : Beriltilmemiş
dün üzüntüden diğer sonuçlara bakmamıştım şimdi baktım meğer cska manu ile berabere kalmış yani uefada olmuş bi hayal.şimdi bence tek hedef var oda ilgilizlerden hezimet almamak
Diğer maçtadan yenilirsek bence mustafa denizli gitmesini isterim.....???
1 sayfadaki 1 sayfası