Dünyanın en korkunç ünlüsü (+18)
TOKAT FORUMMUM/TOKATLILARIN BULUŞMA VE PAYLAŞIM PLATFORMU :: Sosyal Konular :: İlginç Hikayeler ve Olaylar
1 sayfadaki 1 sayfası
Dünyanın en korkunç ünlüsü (+18)
ben bunun neye benzediini çıkaramadım arkadaşlar aşşada kadın olduu iddia ediliyo ama ben insana bile benzetemedim, bülent ersoy diodum çirkin bu daha beter
Kadın' Jocelyn Wildenstein'in estetikli yüzü görenleri şaşırtıyor.
Aslan Kraliçe, Kedi Kadın ya da Wildenstein Gelini olarak da bilinen Jocelyn Wildenstein ile tanışın.
1940 yılında doğan Wildenstein, genç kalmak uğruna çılgın bir işe girişmiş ve plastik cerrahiye 4 milyon dolar harcamış olduğu söyleniyor.
İşin üzücü kısmı, bir plastik cerrahi web sayfası ona 2004'te dünyanın en korkunç ünlüsü ünvanını vermiş...
Yorumları Bekliorum....
Kadın' Jocelyn Wildenstein'in estetikli yüzü görenleri şaşırtıyor.
Aslan Kraliçe, Kedi Kadın ya da Wildenstein Gelini olarak da bilinen Jocelyn Wildenstein ile tanışın.
1940 yılında doğan Wildenstein, genç kalmak uğruna çılgın bir işe girişmiş ve plastik cerrahiye 4 milyon dolar harcamış olduğu söyleniyor.
İşin üzücü kısmı, bir plastik cerrahi web sayfası ona 2004'te dünyanın en korkunç ünlüsü ünvanını vermiş...
Yorumları Bekliorum....
TOKAT FORUMMUM/TOKATLILARIN BULUŞMA VE PAYLAŞIM PLATFORMU :: Sosyal Konular :: İlginç Hikayeler ve Olaylar
1 sayfadaki 1 sayfası